Webdesign

Juliette’s stijl is wat eigenzinnig met veel frisse tinten en een ‘wat andere’ benadering. Te verwachten van een beeldend kunstenaar : ) In de navigatie en widgets vind je een praktisch gerichte geest terug, waar de nadruk ligt op snel informatie vinden en een goed responsive systeem.

In 2004 volgt Juliette de verkortte 1-jarige HBO opleiding voor Grafische vormgeving & Webdesign waar zij met glans afstudeerd. Inmiddels is zij WordPress Specialist.

WordPress is een prachtig responsive systeem waarbij je site ook op de tablet en telefoon snel en adequaat functioneert. En je natuurlijk zelf de updates kunt doen. Er zijn inmiddels duizenden thema’s waaruit gekozen kan worden, maar als jij aangeeft waarnaar je op zoek bent kiest Juliette het meest geschikte thema voor jou werk/ business en geven dit vorm. In de zgn. plug-ins en widgets zorgt zij voor: blog, magazine, online boekingssysteem, agenda, formulieren, embedded video’s, galeries, shop. Ook SEO en bescherming van je site zijn onderdeel van het traject.

In de afgelopen jaren heeft Juliette samen gewerkt met andere professionele vormgevers. Je kunt – als dat je wens is – via haar gebruik maken van specialisten in DTP, design, technisch webdesign, web-development, grafische vormgeving, fotografie, tekstschrijven, video creation, SEO specialisatie en zelfs een componist. Behalve websites creëren we grafisch werk, design, art en boeken.

Maar je kunt natuurlijk ook ‘gewoon’ een WordPress site direct bij Juliette laten maken, of je oude site een lift geven.
Je kunt me bellen: 06 42 80 60 50

RECENT WERK Juliette, tenzij anders vermeld

Een themawisseling bij een bestaande site voor een eigentijdse uitstraling en totale opschoning van de website: http://www.psychologenpraktijksuidman.nl/
Vernieuwde Look & Feel, images die bij de site passen, samengevoegde pages, aangepaste tekst en een sterkere SEO. Met behoud van logo en origineel grafisch design van Arteos.

http://www.psychologenpraktijksuidman.nl/

 

WEBSITE, LOGO en VISITEKAARTJES: marleen-therapie.nl
WEBSITE: Een zachte uitstraling maar wel een website van deze tijd. Genoeg ruimte voor een goed blog (met direct share naar social media) een modern gastenboek met google sterren rating ! Ook hier een single-layered menu zonder sub-elementen waardoor de navigatie (ook mobiel en op tablet) zeer overzichtelijk blijft. Social Media buttons blijven in beeld, maar vallen niet buiten het ontwerp. In een oogwenk is duidelijk wat deze ZZP-er doet en uitstraalt.

prscr-home

VISITEKAARTJES: voorkant = basis info | achterkant geeft een goed beeld van welke therapie je bij Marleen kunt verwachten.

visitekaartjes-marleen-therapie

visitekaartjes-marleen-therapie-achter

LOGO: Therapie van hart tot hart

 

WEBSITE: manonjansen.nl
Implementatie van zachte tinten door een verloop in de achtergrond. De kleuren van het logo zijn in de gehele site doorgevoerd. Op de home-page verwijzen 3 buttons direct door naar de belangrijkste items. De pagina massage laat in 1 oogopslag het aanbod zien. De slideshow legt visueel uit waar het hier om gaat. Het Blog versmelt met mooi met de lay-out (http://manonjansen.nl/blog/). Logo van Arteos.

Homepage manonjansen.nl

 

WEBSITE: Dutchnaturalista.com
Een frisse cleane uitstraling voor een jonge ZZP-er. Een witte site met kleuraccenten afgeleid uit het logo. Alle ruimte voor de prachtige professionele fotografie. Single layered navigatie ( geen submenu) voor snel vinden van informatie. Logo op verzoek aangepast door Juliette.

DN2

 

WEBSITE & LOGO: kunstenares.eu
Een uitgebreide website die goede navigatie nodig heeft. Op de homepage vind je direct het events schema en buttons naar de belangrijkste items. Strakke galleries, video’s en een kunstzinnige uitstraling. Geintegreerde shop en een eenvoudige vertaalknop naar 8 talen, zo uit te breiden naar meer. Ook hier maak ik zoveel mogelijk gebruik van een single-layered menu voor overzichtelijk surfen.
kunstenares

 

WEBSITE, LOGO en VISITEKAARTJES: http://juliettevanbavel.nl
In een oogopslag zien waar het om gaat. Een heldere ópen’ website met dezelfde fonts als huisstijl die Juliette gebruikt in haar eigen sites. Bij entree van de website 1 menu met 3 buttons voor directe navigatie naar het onderwerp van je interesse.Niet teveel tekst in het gedeelte Beeldhouwstudio, waar de foto’s van leerlingen en lokatie voor zichzelf spreken. Single layered menu. Direct inschrijven met het contactformulier. Uitgebreide informatie in de Webstudio opdat er een helder beeld geschapen wordt van wat je kunt verwachten.

http://juliettevanbavel.nl

 

WEBSITE: psychologenpraktijksuidman.nl
Een oude HTML website die Juliette letterlijk heeft nagebouwd in WordPress, zodat de klant voortaan zelf updates kon doorvoeren. Een pittige klus. Eis was dat hierbij de achtergrond, menustructuur en logo behouden bleef. Grafisch design, logo en HTML website: Arteos

suidman

 

WEBSITE, PHOTOGRAPHY & LOGO: jvanbavel.com
Stoere uitstraling met mooe galleries. Snel navigeerbaar door single-layered menu. Een opvallende slideshow en strak contactformulier.

jvanbavel

 

WEBSITE & LOGO: helmuthetzel.com
Een leuke uitdaging om voor een journalist een heel persoonlijke maar toch professionele site te maken. In de sidebar kun je snel naar zijn laatste artikelen switchen zonder de pagina te hoeven verlaten. De tweetalige menu bar is uniek. Zonder over te hoeven gaan in een andere menu-stelling kun je direct kiezen in welke taal je het artikel wilt lezen. Mannelijke doch toegankelijke uitstraling

helmut

 

WEBSITE & LOGO: eva-artproductions.com

eva

 

WEBSITE: loftymind.com
Ook een bestaande HTML site die letterlijk is omgezet naar WordPress, zodat de site eenvoudig kan worden uitgebreid en geupdate.

prscr-home

Share this: